Judoisti potujejo v Antalyo

Foto: Žurnal24 Poleg Aljaža Sedeja (desno) je med glavnimi favoriti tudi Rok Drakšič.
Od petka, 20. novembra, do nedelje, 22. novembra, bo v Turčiji potekalo evropsko prvenstvo v judu do 23 let. Slovenske barve bo na turških tatamijih branilo devet reprezentantov.
Oglej si celoten članek

V turško letoviško mesto Antalya bodo odpotovali tri dekleta in šest fantov. V moški vrsti sta med glavnimi favoriti Rok Drakšič (do 66 kg) in Aljaž Sedej (do 81 kg), pri dekletih pa Ana Velenšek (do 78 kg).

Žensko izbrano vrsto poleg Velenškove sestavljata še Maja Uršič (do 63 kg) in Branka Mirjanič (do 70 kg), medtem ko so člani moške ekipe ob Drakšiču in Sedeju še Matjaž Trbovc (do 60 kg), Marko Prodan (do 73 kg), Matija Erjavec (do 100 kg) in Mitja Jenuš (nad 100 kg). Ekipo bosta v Turčiji kot trenerja spremljala Gregor Brod in Igor Trbovc.

V petek, 20. novembra, bosta nastopila Trbovc in Drakšič, v soboto Uršičeva in Mirjaničeva ter Prodan in Sedej, v nedeljo, 22. novembra, pa bo zadnji dan prvenstva dan D za "težkaše" Velenškovo, Erjavca in Jenuša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.