Jump na Clásicu nad Mourinha

Foto: Žurnal24 Takole se je lani Jimmy Jump spravil nad Rogerja Federerja. (Foto: Reuters)
Jaume Marquet Y Cot, bolj znan kot Jimmy Jump, bo v ponedeljek spet na misiji: "Cilj je José Mourinho. Na glavo mu želim natakniti katalonsko kapo." Razlog več, da si ogledate El Clásico.
Oglej si celoten članek

Jimmy Jump si je za poslanstvo vzel vdore na športne dogodke. Eden prvih se je zgodil leta 2004 na Euru, ko je med tekmo pred Grčijo in Portugalsko  pritekel do Luisa Figa in ga ovil z zastavo Barcelone. Na nogometnih zelenicah smo ga v zadnjih letih videli še večkrat – leta 2006 je denimo med tekmo Lige prvakov med Villarealom in Arsenalom priletel do Thierryja Henryja z Barceloninim dresom s številko 14 in imenom Henry (tri leta kasneje ga je Henry dejansko oblekel). V zadnjih letih se je povabil tudi na košarkarske tekme, na ragbi, trening formule 1 ... Eden odmevnejših podvigov se je zgodil lani na OP Francije v tenisu, ko je zastavo in baretko poskušal dati Rogerju Federerju. Letos se je pojavil tudi na pesmi Eurosonga, ko je zmotil nastop španskega predstavnika.

Zdaj se Jaume Marquet y Cot vrača na nogometne zelenice. Vsaj poskušal bo. V ponedeljek bo na El Clásicu med madridskim Realom in Barcelono. "Cilj je José Mourinho. Na glavo mu želim natakniti katalonsko kapo." To bi vsekakor bil velik skalp, razmišlja pa tudi že o naslednjem. "Naslednjič bo šla kapa na glavo Cristiana Ronalda." Izleti na omenjene dogodke so ga v zadnjih letih stali prek sto tisoč evrov kazni. Vseeno namerava nadaljevati in celo prosi za prostovoljne prispevke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.