Junak Eura že izpadel iz Evrope

Foto: EPA
Foto: EPA
Slava Portugalca Éderja, ki je bil strelec zmagovitega gola svoje reprezentance proti Franciji v finalu letošnjega evropskega prvenstva, na klubski sceni ni trajala prav dolgo.
Oglej si celoten članek

Éderjev klub Lille je namreč izpadel iz Lige Evropa, potem ko je v kvalifikacijah klonil proti Gabali iz Azerbajdžana. Francozi so tekmo v gosteh v četrtek izgubili z 0:1, skupno pa so se poslovili z 1:2. Eder je bil na prvi tekmi še gledalec, na povratni pa je dobil priložnost za nastop.

Portugalski as iz rokava, ki je v finalu EP v igro vstopil s klopi in zadel za portugalsko slavje, je sicer tokrat na igrišču preživel vseh 90 minut, a se ni izkazal z zadetkom.

Éder je lani v Lillu igral kot posojen igralec Swanseaja, v tej sezoni pa je postal stalni igralec francoske ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.