Junak z EuroBasketa poškodovan

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski košarkar bo moral nekaj časa počivati.
Oglej si celoten članek

Po Luki Dončiću, ki je zaradi poškodbe izpustil nekaj tekem, se s podobnimi zdravstvenimi težavami ukvarja še eden izmed junakov EuroBasketa 2017. Na seznamu poškodovanih se je namreč zdaj znašel tudi Klemen Prepelič.

Član francoskega kluba Paris-Levallois, ki se je sicer že dogovoril za selitev k madridskem Realu, si je poškodoval stegensko mišico. Zaradi omenjene poškodbe naj bi 25-letni branilec počival tri tedne in bo tako nared za zaključek francoskega prvenstva, brez težav pa naj bi zaigral tudi za slovensko izbrano vrsto, ki jo konec junija in na začetku julija čakata dvoboja v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo. Tekmeca bosta Španija in Črna gora.

Sanjski prestop Prepelič v Realu do 2020, znana višina plače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.