Junij: slovo Shaqa in Ronalda, slavje Krke in Dallasa

Foto: Žurnal24 Joseph Blatter se je iz Južne Afrike vrnil dobre volje. Foto: Reuters Katarina Srebotnik je prepričana, da se Slovenke lahko uvrstijo v svetovno skupi Foto: Žurnal24 Shaquille O'Neal Foto: Žurnal24 Li Na je prvič dvignila pokal na turnirjih za grand slam! Foto: Reuters Rafael Nadal Foto: EPA Ronaldo Foto: Žurnal24 Krka je prvak! Foto: Žurnal24 Nejc Žnidarčič je zmagal, Jošt Zakrajšek (na sliki) pa je osvojil deveto mesto. Foto: Anže Petkovšek Uroš Zorman in Matevž Skok sta z okrepljeno samozavestjo odpotovala na Poljsko, Foto: EPA Dallas Mavericks Foto: EPA Borut Božič Foto: Reuters Boston prvak, Vancouver poražen Foto: Boštjan Tacol robert vrečer Foto: Reuters Peter Kauzer
Mesec junij sta zaznamovala košarkar Shaquille O'Neal in nogometaš Ronaldo, ki sta sklenila svojo športno pot. Razlog za veselje pa so imeli košarkarji Krke in Dallasa. Prvi so slavili v slovenskem državnem prvenstvu, drugi pa v ligi NBA.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.