Jurak izgubil, Bečirovič zmagal

Foto: Žurnal24 becirovic_reuters_main
Goran Jurak je bil najboljši mož v vrstah Žalgirisa, kljub temu pa so Litovci na gostovanju pri močni Sieni doživeli visok poraz. Bečirovič je ob zmagi Panathinaikosa prispeval 16 točk.
Oglej si celoten članek
 

Evroliga, skupina B, 3. kolo

Aris : Cibona 77:73
Le Mans : L. Rytas 77:83

Poleg košarkarjev Olimpije, ki so v sredo v tretjem krogu Evrolige dosegli lepo zmago proti moskovskemu CSKA, sta na vroči evropski parket stopila še dva slovenska igralca. Goran Jurak je ob porazu Žalgirisa v gosteh pri Sieni v 31 minutah dosegel 19 točk in enajst skokov ter bil z naskokom najbolje ocenjen igralec v svoji ekipi, Panathinaikos pa je pri Partizanu slavil zmago (94:90). Sani Bečirovič je za zmagovalce v 17 minutah prispeval 16 točk in podajo.

V skupini B je Aris v sredo s 77:73 ugnal Cibono, Le Mans pa je s 77:83 izgubil proti Lietuvosu Rytasu. V skupini C je bil Real Madrid v gosteh boljši od ekipe Brose Baskets z 59:49.

 

Evroliga, skupina C, 3. kolo

Fenerbahče : Lottomatica 85:66
Brose Baskets : Real M. 49:59
Partizan : Panathinaikos  90:94

V skupini A bodo v četrtek naslednje tekme:
Prokom Trefl : Tau Ceramica in Olympiacos : Virtus VidiVici Bologna, v skupini B Maccabi Elite : Efes Pilsen in Armani Jeans Milano : Unicaja Malaga, v skupini C pa Barcelona : Chorale Roanne. Od Slovencev bo na parket stopil še Jaka Lakovič, ki z Barcelono ne bi smel imeti težjega dela proti belgijski ekipi Chorale iz Roannea. Erazem Lorbek je svoje delo opravil že v torek, ko je ob porazu rimske Lottomatice pri Fenerbahčeju prispeval 15 točk.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.