Jurčić: Maribor me ni kontaktiral

Foto: EPA
Foto: EPA
Med kandidati za novega trenerja Maribora naj bi bil tudi hrvaški strateg Kruno Jurčić, ki pa ga vodstvo vijoličastih še ni kontaktiralo.
Oglej si celoten članek

"Maribor me ni kontaktiral," je danes v pogovoru za Goal pojasnil hrvaški strateg Kruno Jurčić, ki je o klubu iz Ljudskega vrta spregovoril z izbranimi besedami: "V zadnjih sezonah je Maribor naredil velik korak naprej in postal eden izmed vodilnih klubov v regiji. Beležil je uspehe tako v domačih tekmovanjih kot v evropskih pokalih ter si s tem zagotovil dolgoročno stabilnost v vseh pogledih."

Nekdanji hrvaški reprezentant in trener Dinama je priznal, da bi bilo vodenje Maribora vsekakor privlačen izziv: "Nisem trener, ki bi prevzel trenersko vlogo v vsakršnem klubu za vsakršno ceno. Zanimajo me samo zdravi in ambiciozni projekti in Maribor je vsekakor takšen projekt."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.