Jurčić ni več trener Maribora!

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Krunoslav Jurčić ni več trener nogometnega kluba Maribor, so sporočili iz vodstva slovenskega prvaka.
Oglej si celoten članek

"Kmalu bo sprejet tudi sklep o imenovanju novega stratega, ki bo prevzel vodenje ekipe. Prvi in edini kandidat je Darko Milanič," so še pojasnili Mariborčani.

Nogometaši Maribora so 27. februarja v Ljudskem vrtu presenetljivo izgubili prvo tekmo spomladanskega dela domače lige proti Celju z 0:1 (0:0). V sodniškem dodatku je zadel Milan Spremo. V 24. krogu se bodo Mariborčani v soboto doma v večnem derbiju pomerili z Olimpijo.

''Sporočamo odločitev vodstva kluba: Krunoslav Jurčić ni več trener NK Maribor. Sklep je bil sprejet po ponedeljkovem zasedanju vodilnih mož. NK Maribor se dosedanjemu trenerju zahvaljuje za prispevek in opravljeno delo v preteklih šestih mesecih,'' je na uradni spletni strani zapisal slovenski državni prvak.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.