Justine Henin še devetič letos

Foto: Žurnal24 Justine Henin
Belgijka Justine Henin je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Zürichu. Prva nosilka je v finalu s 6:4 in 6:4 premagala Francozinjo Tatiano Golovin in osvojila še deveti turnirski naslov letos.
Oglej si celoten članek
 

Zürich (WTA), finale

J. Henin (BEL, 1) : T. Golovin (FRA)
6:4, 6:4

Justine Henin, prva igralka sveta, je brez težav osvojila še četrti dvoboj proti Francozinji Tatiani Golovin. Zmaga v Švici je za Belgijko, za katero je letos odlična sezona, že deveta letos. Heninova je sicer nastopila na 13 turnirjih, zadnjič pa je bila poražena julija v polfinalu Wimbledona. "To je moja najboljša sezona v karieri. Zmagati še devetič letos je zares neverjetno,“ je po končanem dvoboju povedala Belgijka.

Tatiana Golovin, trenutno 18. na WTA lestvici, je po treh porazih z Heninovo tokrat začela precej odločno in je v prvem nizu vodila s 3:1, vendar pa se je Belgijka vrnila v igro in izkoristila nekaj napak mlade nasprotnice. "Zares je najboljša,“ je po srečanju povedala poražena Tatiana Golovin. "Njena igra je zelo stabilna. Več kot igram z vrhunskimi igralkami, kot je Justine, več se lahko naučim,“ je še dodala Golovinova, ki kljub porazu ni skrivala svojega navdušenja nad nasprotnico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.