Juve pripeljal vezista za 32 milijonov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V naslednji sezoni bo dres torinskega velikana nosil tudi reprezentant Bosne in Hercegovine.
Oglej si celoten članek

Nogometni reprezentant Bosne in Hercegovine Miralem Pjanić se je za 32 milijonov evrov iz Roma preselil v Juventus. Šestindvajsetletni vezist je že opravil zdravniške preglede in podpisal petletno pogodbo. Prestop so potrdili Rimljani in tudi Torinčani.

Pjanić je prejšnji teden razkril, da si želi v Juventus, italijanski prvak pa je izkoristil odkupno klavzulo, ki je bila zapisana v pogodbi. Italijanski mediji poročajo, da bo Pjanić več kot podvojil letni zaslužek, za vsako sezono bo prejel 4,5 milijona evrov.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.