Juve za Aguera ponuja 40 milijonov

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik Palerma pravi, da Javier Pastore 90-odstotno zapušča klub. Na seznamu odhodov iz tabora Arsenala pa naj bi zdaj bil še Andrej Aršavin. Veliko želja ima Manchester City, Juventus pa eno zelo veliko - Sergia Aguera. Tu so zadnje novice s tržnice.
Oglej si celoten članek

Aršavin v Lakovičevo smer

Arsenal bo osvežil svoj napad z nekdanjim članom Lilla Gervinhem, ki bo prišel v zameno za dobrih 12 milijonov evrov. Zato se je kot eden od kandidatov na seznamu za odhod iz baze topničarjev znašel 30-letni Rus Andrej Aršavin. The Sun poroča, da naj bi bil zanj carigrajski Galatasaray, kamor je – seveda v košarkarsko moštvo – prestopil Jaka Lakovič, pripravljen ponuditi slabih 15 milijonov evrov. Turki so bili za Aršavina zagreti že lani, kandidat za vrnitev izgubljenega sina pa je tudi njegov matični klub Zenit iz St. Peterburga. Ruskemu reprezentantu, ki je v Londonu od leta 2009, do izteka pogodbe preostaja še slabo leto.

Pastore 90-odstotno odhaja

Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je potrdil, da obstaja 90-odstotna verjetnost, da bo poleti Javier Pastore zapustil sicilijanski klub. Glavni snubci naj bi bili Roma, Chelsea in Manchester City. Za Argentinca, ki trenutno sodeluje na Copi Américi, pričakujejo 50 milijonov evrov. "Igralec bo 90-odstotno zapustil Palermo," je dejal Zamparini, a zavrnil najbolj glasne govorice, da odhaja v Rim. "Z Walterjem Sabatinijem (op. a. direktor Rome) govoriva na vsaka dva dneva, a nikoli nisva govorila o Pastorjemu." Pastore je v minuli sezoni Serie A na 34 tekmah zabil 11 golov.

City je želel menjati Teveza in Eto'oja

Foto: EPA Sergio Agüero Aguero Kun Govorice, da je Manchester City skušal milanski Inter prepričati, da si izmenjajo Carlosa Teveza in Samuela Eto'oja, so bile resnične. To je potrdil trener Cityja Roberto Mancini. "Tevez bo ostal. Je odličen igralcev. Govorili smo o zamenjati z Eto'ojem, a ga Inter ni želel prodati." Trener Mancini še razkriva, da je vse dogovorjeno za prihod Stefana Savića iz Partizana na stadion City of Manchester, ne pa še za prihod Samirja Nasrija iz Arsenala. Italijanski strateg se nadeja še kakšne okrepitve iz Serie A. "Všeč so mi Ezequiel Lavezzi, Marek Hamsik in Edinon Cavani, Javier Pastore malo manj."


Juventus v ofenzivo za Aguera

Ni jih malo, ki si želijo argentinskega napadalca Sergia Aguera, zdaj je v ospredje stopil torinski Juventus. Direktor in športni direktor stare dame bosta predvidoma v torek odpotovala v Madrid, da bi Atleticu za 23-letnika ponudila 40 milijonov evrov. Juventus naj bi bil že nekaj dni v dogovorih z Aguerovim agentom in naj bi mu ponujal petletno pogodbo in 7,5 milijona letne plače. Za staro damo, ki si krčevito prizadeva, da bi se vrnila na stara pota, je Aguero največja želja tega prestopnega roka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.