Juve že odpisal Buffona?

Foto: Žurnal24 Gianluigi Buffon se zaveda moči Slovenije, čeprav bodo Italijani zagotovo vsaj m
Torinski Juventus je očitno že prekrižal vratarja Gianluigija Buffona, ki se je poškodoval na svetovnem prvenstvu, saj je v svoje vrste zvabil zamenjavo za Gigija, Marca Storarija.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni velikan Juventus je našel zamenjavo za Gianluigija Buffona, čigar kariera je po poškodbi na reprezentančni tekmi proti Paragvaju na svetovnem prvenstvu v JAR pod velikim vprašanjem. Nastalo vrzel na vratih torinskega kluba bo zapolnil Marco Storari, ki je po opravljenem zdravniškem pregledu podpisal triletno pogodbo.

Storari, nazadnje vratar Sampdorie, je letošnja druga okrepitev stare dame, k njej je prišel tudi italijanski reprezentančni krilec Simone Pepe. Ta je v minuli sezoni igral za Udinese, moštvo slovenskega reprezentančnega vratarja Samirja Handanovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.