Juventus bi Ronalda prodal za "drobiž"

Foto: Epa
Foto: Epa
Italijanski prvak je pripravljen prisluhniti ponudbam za prestop Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Z neuspehi Juventusa na evropski in domači nogometni sceni se vse bolj poraja vprašanje o prihodnosti Cristiana Ronalda.

Po poročanju dobro obveščenega madridskega časnika As je Juventus, ki mu grozi, da bo po devetih zaporednih sezonah izgubil primat v Serie A, poleti pripravljen prodati Ronalda, če bo ta pokazal interes za selitev.

Če gre verjeti zapisom madridskega časnika, se je stara dama aktualnemu prvemu strelcu italijanske lige pripravljena odpovedati za pičlih 25 milijonov evrov.

Juventus za Ronalda na letni ravni odšteje 87 milijonov evrov, upoštevajoč njegovo plačo in 'amortizacijo' 100-milijonske odškodnine, za katero so se pred tremi leti dogovorili z Real Madridom.

Juventus, ki je Ronalda pripeljal z namenom, da bi osvojil ligo prvakov, je po treh zaporednih razočaranjih pripravljen prevetriti svoje moštvo, zato bi mu finančna razbremenitev s prestopom Ronalda prišla še kako prav.

Foto: Epa cristiano ronaldo marcelo Po izpadu v osmini finala lige prvakov so Torinčani pred dnevi doživeli še hud udarec ob porazu z Beneventom, s katerim so izgubili realne možnosti za ubranitev domače lovorike. Na lestvici imajo črno-beli zdaj deset točk zaostanka za vodilnim Interjem.

Ronaldo se neuradno želi vrniti k Realu, ki pa za zdaj, poroča As, ni poslal nobene formalne ponudbe. Olje na ogenj je nedavno prilil Marcelo, ki je v zapisu na družbenih omrežjih namignil, je Ronaldova vrnitec zgolj vprašanje časa.

Drugačnega mnenja kot Brazilec je napadalec Juventusa Alvaro Morata: "Cristiano je zadovoljen v Torinu. Ne razmišljam o njegovi vrnitvi k Realu. Pred leti mi je prijatelj zastavil podobno vprašanje, toda vam ne bom odgovoril. Želim si, da Cristiano ostane pri Juventusu. Spoštoval bom njegovo odločitev, ne glede na to, kakšna bo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.