Juventus bivšemu članu dolguje štiri milijone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred velikim obračunom nekdanji nogometaš Juventusa zagrozil belo-črnim.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se bosta v italijanskem prvenstvu pomerila Roma in Juventus, za še nekoliko bolj vročo tekmo pa je poskrbel Argentinec Paulo Dybala, ki je napovedal, da bo tožil nekdanji klub. Novi član rimskega prvoligaša je za Juventus v preteklosti sicer odigral 293 tekem in dosegel 115 zadetkov.

Dybali je po koncu minule sezone potekla pogodba z belo-črnimi, ti mu niso ponudili novega sodelovanja, nogometaš pa je novega delodajalca dobil pri Romi. A s starim ima še precej nerazčiščenih zadev. Po pisanju italijanskih medijev mu namreč Stara dama dolguje še 3.7 milijona evrov, gre za zaostale plače iz leta 2021. 

"Juventus mi dolguje skoraj štiri milijone evrov. Zadnji rok za izplačilo je na začetku aprila, če pa se to ne bo zgodilo, bojo moji odvetniki tožili klub in zahtevali prisilno poravnavo dolga. Ves čas se trudim izogniti temu scenariju, vendar je časa vse manj, pri Juventusu pa ne storijo nič," je za La Gazzetto dello Sport dejal Dybala.

Zaradi finančnih nepravilnosti so med to sezono že odstopili vodilni možje kluba, Juventus pa je bil kaznovan tudi z odvzemom 15 točk v Serie A.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.