Juventus bo oklestil napadalno vrsto

Foto: EPA
Foto: EPA
Direktor Juventusa Guiseppe Marotta je razkril, da italijanski prvoligaš namerava oklestiti število napadalcev.
Oglej si celoten članek

Juventus ima pred novo sezono izjemno bogato napadalno vrsto, zato direktor kluba Guiseppe Marotta razmišlja o prodaji nekaterih nogometašev.

Italijanske prvake sta v poletnem prestopnem roku okrepila Carlos Tévez in Fernando Llorente, medtem ko kluba ni zapustil nobeden izmed štirih napadalcev, s katerimi je v lanski sezoni razpolagal trener Antonio Conte.
Foto: EPA mirko vučinić V Torinu so ostali Alessandro Matri, Fabio Quagliarella, Mirko Vučinić in Sebastian Giovinco, Marotta pa je zatrdil, da stara dama v sezono ne bo krenila s šestimi napadalci.

''Naš napad je prepoln, saj ne moremo imeti šest napadalcev takšnega kova. Število bi radi zmanjšali na pet in upamo, da bomo našli pravo rešitve,'' je povedal Marotta in dodal: ''Preučujemo ponudbe, a želje nogometašev so veliko bolj pomembne od želja kluba.''

Quagliarella, ki je v lanski sezoni dosegel devet zadetkov, naj bi bil blizu Norwich Cityja, za Matrija pa se zanimata Liverpool in Everton. Vučinić je klubu razkril, da ga zanima selitev v AC Milan, medtem ko se odhod Giovinca zdi manj verjeten.

Marotta je za konec razkril, da prodaja Artura Vidala ne pride v poštev. ''Zavrnili smo vse ponudbe vrhunskih nogometnih klubov,'' je zaključil Italijan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.