Juventus po Ronaldu želi še nekdanjega najdražjega nogometaša

Foto: Epa
Foto: Epa
Juventus je nedavno okrepil najboljši nogometaš sveta Cristiano Ronaldo. Toda Stara dama se pri tem ne ustavlja. Najnovejša želja pri izgradnji mega ekipe je nekdanji najdražji nogometaš sveta.
Oglej si celoten članek

Juventus je zagotovo prvo ime letošnjega prestopnega roka. Potem ko so v svoje vrste že zvabili Cristiana Ronalda, naj bi bila najnovejša želja Bianconerov še ena velika nogometna zvezda.

Italijanska Gazetta dello Sport namreč poroča, da naj bi francoski reprezentant Paul Pogba izrazil željo po vrnitvi iz Manchester Uniteda v Juventus.

Pogba, ki je na nedavno končanem Mundialu v Rusiji postal svetovni prvak, naj bi bil zelo zainteresiran za Juventusov novi projekt, s katerim želijo na vso moč napasti dolgo pričakovani naslov Lige prvakov.

Foto: Profimedia jose mourinho paul pogba

Razlog več, da se Pogba vrne k Juventusu, naj bi predstavljalo tudi dejstvo, da je klub že okrepil Ronaldo, saj naj bi tako Torinčani dokazali, da mislijo resno s svojimi visokoletečimi napovedmi.

Italijanski mediji tudi špekulirajo, da naj bi se odškodnina vrtela v višini 60 milijonov evrov. Pogba je sicer pred dvema letoma prav iz Juventusa okrepil Manchester United za takratni rekordni znesek 105 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.