Juventus zabija, Ronaldo se ob zadetku jezi, da ni zadel on

Foto: Epa
Foto: Epa
Mario Mandžukić je zatresel mrežo Lazia, čemur je sledila neverjetna reakcija Ronalda, ki se je jezil, da zadetka ni dosegel sam.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo ni uspel v 75. minuti tekme med Juventusom in Laziem pretvoriti lepe priložnosti v zadetek, potem ko je dobil žogo kot na pladnju in bi jo moral zgolj poriniti v prazno mrežo, a se je pri tem zapletel, saj se mu je žoga odbila od stojne noge. Na srečo Juventusa pa je žoga prišla do Maria Mandžukića, ki je povišal vodstvo Stare dame na 2:0.

Pri vsem tem pa je bila najbolj zanimiva reakcija Ronalda po Hrvatovem zadetku. Še preden se je "Super Mariu" pridružil pri slavju, je začel besneti, ker zadetka ni dosegel sam. Nato se je hitro uspel umiriti ter je z nasmehom na licu stekel čestitati strelcu.

Ronaldo je tako znova dokazal, da gre sicer za izjemnega nogometaša, ki pa mu včasih ne bi škodilo, če bi uspeh ekipe postavil pred individualne dosežke.

Juventus je sicer premagal Lazio z 2:0. Staro damo je v 30. minuti s krasnim udarcem v vodstvo popeljal Miralem Pjanić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:52 26. Avgust 2018.

    O joj Ronaldo,še dobro da je ,,super Mario,,glavni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.