Juventusova zvezdnika prebolela koronavirus

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Juventusov dvojec Matuidi-Rugani je uspešno okreval po okužbi.
Oglej si celoten članek

Pri vodilni ekipi italijanske prve lige, Juventusu iz Torina, so danes potrdili, da sta francoski vezist Blaise Matuidi in italijanski branilec Daniele Rugani okrevala, potem ko sta bila prejšnji mesec pozitivna na okužbo z novim koronavirusom. Rugani je bil sicer prvi italijanski vrhunski nogometaš z diagnozo okužbe z virusom.

"Daniele Rugani in Blaise Matuidi sta po protokolu opravila dvojni pregled z diagnostičnimi testi (brisov) za covid-19. Testi so prišli nazaj z negativnimi rezultati. Igralci so si opomogli in niso več podvrženi režimu izolacije doma," so zapisali v klubu v izjavi za javnost, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.

Okužen je bil tudi napadalec Juventusa Paulo Dybala, ki je dokumentiral, kako se je od 21. marca boril za vsak vdih, potem, ko je imel močne simptome bolezni. Na srečo se je izmazal. Juventus sicer ni podrobno poročal o zdravstvenem stanju 26-letnega Argentinca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.