Kadetski reprezentant v boju za življenje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Šestnajstletni rokometaš rokometnega kljuba Črnomelj Dominik Lozar je v kritičnem stanju.
Oglej si celoten članek

Dominik Lozar se v Univerzizetnem kliničnem centru v Ljubljani bori za žvijenje. "Mladi 16-letnik, ki v Črnomlju igra tako za člansko kot kadetsko ekipo, je za kadete v letošnji sezoni dosegel že kar 136 golov, kar je kar 12 golov na tekmo. Med drugim je letos novembra zaigral tudi za kadetsko reprezentanco Slovenije," so zapisali na spletni strani rokomet.net.

"Dominik, zmeraj si bil žilav borec, bodi še zdaj in zmagaj najpomembnejšo tekmo. Tekmo za svoje življenje. Držimo vsi pesti za Dominika," pa je zapisano na facebook strani njegovega kluba.

Mladi rokometaš se je huje poškodoval v nedeljo ob nesrečnem padcu.

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.