Kagome Kagome pokazal svoj obraz

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Če ste v zadnjem obdobju spremljali spletno dogajanje, potem vam je zagotovo znano ime Kagome Kagome. Gre za nemškega igralca pokra, ki je vse do zdaj skrival svojo identiteto.
Oglej si celoten članek

Skrivnostni Nemec Kagome Kagome, ki že zadnjih nekaj mesecev kroji dogajanje na najdražjih mizah Full Tilt Pokra in PokerStarsov, je do tega tedna vedno skrbno skrival svojo pravo identiteto, nato pa se vendarle odločil, da javnosti pokaže svoj pravi obraz. Ta teden je tako Nemec gostoval v oddaji PokerStatic.com, kjer sicer ni izdal svojega pravega imena, se je pa zato pokazal svetu in razložil vso zgodbo o svojih uporabniških imenih. Pojasnil je tudi, zakaj je moral zamenjati svoj vzdevek IHateJuice, kaj mu gre pri spletnemu pokru najbolj na živce, zakaj ga ne mikajo žive igre in kakšna je skrivnost njegovega uspeha.

Če želite izvedeti, kaj vse je še povedal, pa si le oglejte intervju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.