Kaj bo s Planico? Organizator odgovoril na ugibanja zaradi koronavirusa

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Planici so zaenkrat še brez strahu pred koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Smučarska zveza Slovenije in lokalni organizacijski komite se kljub epidemiji koronavirusa nemoteno pripravljata na izvedbo svetovnega prvenstva v smučarskih poletih, ki bo v Planici med 19. in 22. marcem. Kot so danes sporočili z zveze, bodo o morebitnih spremembah javnost obveščali sproti.

Foto: Anže Petkovšek Planica 2019

"Ker se v javnosti pojavljajo različna ugibanja in vprašanja v zvezi z organizacijo SP v poletih, vas obveščam, da boste vsak dan dobili uradno informacijo o poteku priprav in morebitnih novih dogodkih. Vse ostale informacije, ki krožijo niso verodostojne in ne odražajo stanja, ki je v tem trenutku naravnano k izvajanju vseh aktivnosti na področju organizacije tega velikega dogodka," je v sporočilu za javnost med drugim zapisal tiskovni predstavnik Tomi Trbovc.

Foto: Anže Petkovšek Planica 2019

Ta dodaja, da v Planici pozorno spremljajo situacijo in pripravljajo tudi preventivne ukrepe za gledalce in da je organizacijski odbor v stalni zvezi s pristojnimi organi v Republiki Sloveniji. "V stalnem stiku smo tudi z vodstvom Mednarodne smučarske zveze in spremljamo razvoj dogodkov v Evropi. V Planici smo že začeli s postavljanjem tribun za obiskovalce. V naslednjih dneh pričakujemo tudi nekaj centimetrov novega snega, kar bo kuliso v dolini pod Poncami naredilo spet izjemno," pred novim planiškim praznikom še poudarjajo na SZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.