Kaj hudiča je to? Atletinja osupnila gledalce!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Na mladinskem svetovnem prvenstvu je domača tekmovalka požela precej pozornosti.
Oglej si celoten članek

V kenijskem Nairobiju se končuje svetovno prvenstvo v atletiki za starejše mladince (U20). V petek je bilo na sporedu tekmovanje v skoku v višino za ženske.

Udeležila se ga je tudi domačinka Zeddy Chongwo in kljub skromnim dosežkom privabila številne poglede. Skokov se je namreč lotevala s specifično tehniko.

Zadoščenje Junak OI o suspenzu tekmeca: "Na smeh mi gre!"

Chongwojeva se ni posluževala običajnega "flopa", ki ga uporabljajo vsi vrhunski atleti in atletinje. Skakala je z nogami naprej.

Kenijka ni bila posebej uspešna, saj je v kvalifikacijah osvojila zadnje mesto z dosežkom 1,64 metra.

Slovenka Veronika Sadek je predzadnji dan SP v atletiki U20 v finalu na 800 m osvojila četrto mesto. Tekla je osebni rekord 2:04,96 in je za 30 stotink zgrešila bronasto medaljo. Sandro Jeršin Tomassini je bil 11. v finalu skoka v višino z 2,06 m.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.