Kaj je Guardiola rekel Messiju ...

Foto: EPA
Foto: EPA
Po koncu prvega polčasa polfinalne tekme med Barcelono in Bayern Münchnom sta se v pogovor zapletla Lionel Messi in nekdanji trener Blaugrane Pep Guardiola.
Oglej si celoten članek

Lionel Messi je na tiskovni konferenci pred povratno tekmo z bavarskim nogometnim velikanom dejal, da se od leta 2012 ni pogovarjal z nekdanjim trenerjem Pepom Guardiolo.

Odnos med argentinskim superzvezdnikom in španskim strategom naj bi se pred Pepovim odhodom nekoliko ohladil, zato v zadnjih letih nista imela veliko stikov.

Ugibanja o tem, kaj je španski strateg ob polčasu povedal svojemu bivšemu varovancu, so bila po tekmi v polnem zagonu, skrivnost pa je razvozlal španski Sport.es. ''Vesel sem, da si nazaj,'' naj bi Argentincu dejal Pep, Messi pa je zamrmral: ''Nikoli nisem odšel.'' Guardiola je nato z roko objel zvezdnika Barcelone in dodal: ''Oh, Messi, nikoli ne popustiš.''

Guardiola je po koncu tekme obiskal slačilnico Barcelone in svojim nekdanjim nogometašem čestital za uvrstitev v finale Lige prvakov, kjer jih čaka obračun z Juventusom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.