Kaj najbolje meče Jaka Lakovič?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Konec oktobra se začenja košarkarska Evroliga. Za vas smo pripravili zanimiv kviz.
Oglej si celoten članek

Z oktobrom se tradicionalno začenja evroligaški ples. Če ga obvladate, ne omahujte in se takoj preizkusite v ŽURNALOVEM KVIZU.

Naslov brani atenski Panathinaikos, ki je precej prevetril moštvo, a stari lisjak Željko Obradović ostaja tudi v časih, ko je blagostanja manj. Union Olimpija 20. 10. v Stožicah gosti veliko Barcelono z Erazmom Lorbkom. Tudi zmaji so sicer precej premešali ekipo, ki pa bo vseeno naskakovala drugo zaporedno uvrstitev v Top 16. Naloga niti slučajno ne bo lahka, saj so njeni tekmeci v skupini D omenjena Barcelona, Siena, Prokom, Uniks in turški Galatasaray z Jako Lakovičem. A novi trener Sašo Filipovski se bo predal zadnji, čeprav je prva lovorika v sezoni romala v Krkine roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.