Česa tako smešnega v Wimbledonu še niso videli

Foto: PrtSc Navijač je v Wimbledonu prestal zanimivo izkušnjo.
Foto: PrtSc Navijač je v Wimbledonu prestal zanimivo izkušnjo.
Pretekli konec tedna se je na "sveti travi" v All England Clubu odvil zabaven pripetljaj.
Oglej si celoten članek

Poleg dvobojev v sklopu serije WTA in ATP v Wimbledonu vsako leto organizirajo turnir za povabljence, med njimi so velika imena svetovnega tenisa iz preteklih sezon.

Iskreno Federer: Verjetno sem popil preveč

Udeleženka enega od dvobojev v ženskih dvojicah je bila tudi Kim Clijsters. Ko se je slovita Belgijka pripravljala na servis, jo je zmotil vzklik navijača, s katerim ji je slednji svetoval, kam naj pošlje začetni udarec.

Clijstersova se ni zmedla, ampak je glasnega navijača (kasneje so angleški mediji razkrili, da gre za Chrisa Quinna) povabila na teren. 

Želela je, da se obleče v njeno teniško opravo in nato vrne enega od njenih servisov. Quinn se, ob nasmejanih tenisačicah in gledalcih, ni ustrašil in je sprejel izziv. Uspelo mu celo vrniti servis Belgijke, resda z nič kaj vzpodbudnim "returnom", a vseeno si je prislužil aplavz občinstva.

"No, ni ravno vsak dan, da si delim wimbledonske naslovnice z Rogerjem Federerjem," je na Twitterju kasneje zapisal Quinn. Slednji je krilo obdržal in ga bo prodal, izkupiček pa namenil v dobrodelne namene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.