Kaj, za vraga, je to? Aytonova tetovaža buri duhove

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ameriški košarkar, ki je pred dvema letoma na draftu dobil prednost pred Lukom Dončićem, je pokazal novo tetovažo.
Oglej si celoten članek

Deandre Ayton, košarkar Phoenix Suns in prvi izbor NBA drafta 2018, je odmor med obema sezonama izkoristil za novo tetovažo. Njegov hrbet po novem krasi velik in težko berljiv napis "DOMINAYTON".

Gre za igro besed med angleškim terminom "domination" in njegovim priimkom.

Ayton, ki mu poslikave telesa niso tuje, je tetovažo delil s svojimi sledilci, ki pa nad videnim niso bili najbolj navdušeni.

Največ pripomb je letelo na nerazločnost samega zapisa, nekateri pa menijo, da vse skupaj spominja na brazgotinsko tkivo kot posledica bičanja. Po mnenju tviterašev naj bi to simboliziralo suženjstvo temnopolte populacije, čeprav Ayton tega ni potrdil.

Košarkar, v katerega so v Phoenixu zaupali bolj kot v Dončića, kar je posredno stalo službe Igorja Kokoškova, ima za seboj solidno sezono, v kateri je zaradi pozitivnega dopinškega vzorca in težav s poškodbami odigral le 38 tekem.

Njegovih 18,2 točke, 11,5 skoka in 1,5 blokade ni bilo dovolj za preboj moštva v končnico, saj so sonca redni del končala na desetem mestu zahodne konference. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:48 5. November 2020.

    Zgleda tako kot da bi ga kakšna domina prebičala :))))

  • 16:04 5. November 2020.

    idiot črni

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.