Kaja Juvan na sveti travi že med 32 najboljšimi

Foto: Epa
Foto: Epa
Edina slovenska predstavnica med posameznicami je gladko opravila z madžarsko tekmico.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je v drugem krogu tretjega grand slama sezone v Wimbledonu premagala Madžarko Dalmo Galfi s 7:5, 6:3.

Potem ko je Juvanova v uvodnem krogu pripravila manjše presenečenje in ugnala Brazilko Beatriz Haddad Maia s 6:4, 4:6, 6:2, je slovenska igralka nadaljevala dobre predstave na travi v Wimbledonu in dosegla še eno zmago.

Uvodna tekma na tretjem letošnjem turnirju je bila sploh prva na travnati podlagi v tej sezoni za Juvanovo. Dobro formo pa je nadgradila še v drugem krogu, saj je danes po hitrem vodstvu v prvem nizu prišla do zmage s 7:5, v drugem pa nato zanesljivo slavila s 6:3 in po uri in 20 minutah napredovala v tretji krog. V tem se bo pomerila z Britanko Heather Watson.

Wimbledon Za Đokovića že 23. po vrsti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.