Kajak ekstrem v Tacnu

Foto: Žurnal24 (Foto: Rok Gnezda)
Sava pri Tacnu bo konec tedna prizorišče tekmovanja ekstremnih kajakašev. Kako je videti tovrstno merjenje moči, preverite v videu.
Oglej si celoten članek

V Tacnu se 24. in 25. 7. obeta največji mednarodni kajakaški festival v bližnji okolici. Tekmovanja na divji vodi se bodo odvijala dva dni: kajak freestyle, nato skoki s kajaki na skakalnici – s kopnega v vodo – ter v nedeljo še kajak cross. Potrjena je udeležba najboljših evropskih ekstremnih in akrobatskih kajakašev. Za popestritev programa bodo na platnu vrteli tudi zmagovalne filme festivala BOFF, potekala bo brezplačna kajak šola za otroke, testi najrazličnejše kajakaške opreme ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.