Kaka: Barcelona ni nepremagljiva

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brazilski čarovnik Kaka je prepričan, da zasedba Pepa Guardiole še zdaleč ni nepremagljiva. Galaktiki bodo najverjetneje novo priložnost, da to tudi dokažejo dobili že januarja, ko se nam obetata nova El Clasica. Nogometni sladokusci si že manejo roke.
Oglej si celoten članek

Barcelona in Real Madrida sta se v letošnjem letu srečala kar sedemkrat (rekord), tudi v prihajajočem letu pa očitno ne bomo prikrajšani za El Clasice. Prva dva se nam obetata že v januarju. Če bo Real v osmini finala kraljevega pokala izločil Malago, Barcelona pa Osasuno, potem se bosta velika rivala srečala v četrtfinalu. Tekmi osmine finala bosta na sporedu 4. in 11. januarja, četrtfinala pa 18. in 25. januarja, je odločil petkov žreb v Madridu.

Kljub premoči Barcelona na zadnjih El Clasicih pa galaktikom vsaj na prvi pogled na zmanjkuje samozavesti. Brazilec Kaka je tako prepričan, da Barcelona še zdaleč ni nepremagljiva. Njegov optimizem sloni predvsem na zmagi v finalu kraljevega pokala v lanski sezoni, ki ga je beli balet po zaslugi Cristiana Ronalda dobil po podaljšku (1:0): "Barcelona ni nepremagljiva. V lanski sezoni smo osvojili kraljevi pokal in jih dobro preizkusili." Nekdanji igralec Milana pa kljub vsemu priznava, da je Barcelona najboljša ekipa, s katero se je kdajkoli pomeril v svoji karieri: "Mislim, da je res tako, ker skupaj igrajo že nekaj časa. Prav tako je Messi zelo samozavesten."

A še bolj od Lionela Messija, je Kaka navdušen nad svojim soigralcem Cristianom Ronaldom: "Ronaldo trenutno igra ne zelo visokem nivoju in lahko rečemo, da je kompleten igralec. Messi ima svoje lastnosti, toda Cristiano je kompleten – lahko strelja z levo ali desno nogo, glavo." Že januarja bomo videli, če izjave Kakaja držijo vodo. Po zadnjih El Clasicih sodeč bolj težko …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 24. December 2011.

    Seveda se jo da premagat: youtube.com/watch?v=5oikVr1KYQM

  • 10:25 24. December 2011.

    Kaka,v bodoče bomo tiho;"Nabrišemo, gremo"!!!!!!:)))))))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.