Kaka: CR7 je boljši od Messija

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Messi ali Cristiano Ronaldo? Vprašanje, ki si ga zastavljajo nogometni navdušenci širom sveta. Brazilec Kaka je na strani Portugalca: "Menim, da je Cristiano kompletnejši igralec od Lea Messija."
Oglej si celoten članek

Čeprav igralca sama ne želita delati primerjav, ljubitelji najpomembnejše postranske stvari na svetu vse večkrat primerjajo dosežke Cristiana Ronalda in Lea Messija. Portugalec blesti pri Realu, Argentinec pri Barceloni, oba pa rušita rekord za rekordom. Njuno rivalstvo je še intenzivnejše postalo po izjavi Messija, "da zabije gole za Barcelono, ne za nagrade". Argentinec je s tem seveda ciljal na Portugalca. Ronaldo je medtem prejšnji teden prejel nagrado zlata kopačka za 40 zadetkov v prejšnji sezoni, kar je bilo največ od vseh igralcev na evropskih zelenicah.

Soigralec Portugalca pri belem baletu, Brazilec Kaka, meni, da je Ronaldo boljši od Messija. "Govoriti o tem, kdo je najboljši nogometaš, ni relevantno, ker je vse odvisno od tega, kaj je moštvo igralca naredilo kot kolektiv. Messi in Cristiano Ronaldo sta najboljša nogometaša na svetu. Menim pa, da je Cristiano kompletnejši igralec od Messija. On je pravzaprav najkompletnejši igralec na svetu," je dejal Kaka, v svojih zlatih letih tudi sam najboljši nogometaš na svetu, in dodal: "Cristiano zabija zadetke z glavo, obema nogama. Zagotovo je najkompletnejši. Menim, da je Ronaldo najboljši igralec, s katerim sem kdajkoli igral."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:01 11. November 2011.

    napaka!!!<br />kaka je primerjal messija in c. ronalda in dejal, da je c ronaldo boljši, VENDAR na vprašanje kdo je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.