Kaka: Dida, naredil si napako!

Foto: Žurnal24 Nelsona Dido so morali potem, ko ga je pobožal gledalec z nosili odnesti iz zele
Motor nogometašev evropskih klubskih prvakov Milana Brazilec Kaka je simulacijo poškodbe soigralca, vratarja Nelsona Dide, v dvoboju Lige prvakov v Glasgowu proti Celticu označil za smešno.
Oglej si celoten članek

Igralski vložek, vreden hollywoodskega oskarja, je sprožil val številnih posmehovanj in obtoževanj. Naj spomnimo. Dida je kot pokošen padel, ko ga je nek škotski navijač, ki je na igrišče pritekel po zmagovitem zadetku domačih le potrepljal po telesu. Dida je sprva stekel za predrznim navijačem, kasneje pa "ugotovil", da bi se dalo iz tega kaj iztržiti. Kot pokošen je padel po tleh. Zelenico je zapustil na nosilih in z ledom na glavi, zamenjal pa ga je rezervni vratar.

Didin soigralec Kaka je spregovoril o incidentu na Celtic Parku in priznal Didino napako. "Dida je napravil napako. Njegova reakcija po kontaktu z navijačem Celtica ni bila športna, prej smešna. Ne glede na to, mu vsa ekipa in vsi soigralci stojimo ob strani in ga podpiramo. Dida je pod velikim pritiskom in ni mu lahko. Govorimo o velikem vratarju, ki nam je že nič kolikokrat rešil kožo. V teh težkih trenutkih mu moramo stati ob strani," je kolegionalno dejal Kaka.

Video: Teatralni padec Nelsona Dide:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.