Kaká rehabilitiran: bo zaigral po dveh letih?

Foto: EPA
Foto: EPA
Manj kot 24 ur potem, ko je Kaká na prijateljski tekmi Real Madrida proti kolumbijskem Milionariosu zabil hat-trick, je nekdanjemu najboljšemu nogometašu na svetu selektor Brazilije Mano Menezes poslal vpoklic v izbrano vrsto, za katero ni igral že od leta 2010.
Oglej si celoten članek

Brazilski mediji poročajo, da je selektor Mano Menezes v reprezentanco prvič po letu 2010 in polomu na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki vpoklical Realovega zvezdnika Kakája, čigar kariera je na Santiagu Bernabéu v strmem zatonu. Trener José Mourinho nanj že nekaj časa odkrito ne računa več, a je Kaká kljub prigovarjanju k odhodu med poletjem ostal v Madridu.

Prve minute je nekdaj najboljši nogometaš na svetu in dobitnik zlate žoge dobil šele na sredini prijateljski tekmi (pokal Santiago Bernabéu) proti kolumbijskem Milionariosu na Bernabéu, kjer je zabil kar tri gole ob visoki zmagi (8:0). Menezesa in njegovo Brazilijo čakata prijateljski tekmi proti Iraku in Japonski.

Kaká je sveti rumeni dres nazadnje oblekel pred dvema letoma, ko je Brazilija na svetovnem prvenstvu izpadla proti Nizozemski (1:2). Od takrat naprej je Kaká dobil vpoklic za prijateljski tekmi z Gabonom in Egiptom, a so mu nastop preprečile poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.