Kako bo v 7. sezoni turneje EPT?

Foto: Žurnal24 (Foto: channel4.com)
Končuje se šesta sezona PokerStars.net European Poker Tour, zunaj pa je že prvi koledar za sedmo. Ta se bo sredi avgusta začela v Estoniji. Ni pa še jasno, kje bo finalni turnir.
Oglej si celoten članek

Konec tega meseca bo za turnejo PokerStars.net European Poker Tour pomenil tudi konec šeste sezone iz leta v leto bolj priljubljene evropske poker turneje. Medtem ko se v Monte Carlu nekateri najboljši pokeraši sveta še vedno borijo za zmago na finalnem turnirju šeste sezone EPT, pa so odgovorni pri tej turneji že objavili prvi osnutek sporeda nove sezone. Čeprav vse podrobnosti glede sedme sezone še niso povsem jasne, pa je že znano, da bo novo sezono odprl turnir v Estoniji, kjer bo njihovo glavno mesto od 11. do 16. avgusta gostilo nekatere najboljše svetovne pokeraše.

A če je estonska prestolnica letos novinec na sporedu turneje EPT, potem to nikakor ne velja za nekatere najbolj priljubljene postaje te turneje, med katere zagotovo spadajo Barcelona, London, San Remo ter zimski festival pokra – Snowfest. Nekateri termini so za zdaj še prosti, tako se na primer še vedno ne ve, kje se bo turneja EPT ustavila meseca oktobra, spet v nekaterih drugih primerih je znana lokacija, ni pa še znan termin samega turnirja.

Morda bo največje presenečenje za bralce prav dejstvo, da se za zdaj še ne ve, kje ali kdaj bo organiziran finalni turnir sedme sezone PokerStars.net European Poker Tour, vse glasnejše pa so govorice, da po dolgem času ta čast ne bo doletela Monte Carla, temveč naj bi odgovorni že pospešeno iskali podobno lokacijo, kjer bi lahko priredili finalne na tako visoki ravni, kot smo je bili navajeni v Monte Carlu.

Urnik 7. sezone PokerStars.net European Poker Tour:

11. do 16. avgust: Talin, Estonija
28. avgust do 2. september: Vilamoura, Portugalska
29. september do 4. oktober: London, Anglija
22. do 27. november: Barcelona, Španija
13. do 18. december: Praga, Češka
7. do 16. januar: PCA, Bahami
25. do 31. januar: Deaville, Francija
17. do 22. februar: Köbenhavn, Danska
20. do 25. marec: Snowfest, Avstrija
5. do 10. april: Berlin, Nemčija

Opomba: Na sporedu ni turnirja v San Remu (Italija), ker še ni znan termin tega turnirja, čeprav bo le-ta verjetno na sporedu konec aprila, prav tako pa na sporedu še ni finalnega turnirja, ker zanj še nista znana termin in lokacija.

Iz prvega osnutka novega sporeda je razvidno, da nas tudi v novi sezoni turneje EPT čaka cel kup zanimivih turnirjev s prijavninami od 3.500 evrov pa vse tja do 10 tisoč evrov. Kvalifikacije za turnirje nove sezone se sicer še niso začele, se pa boste vsi, ki boste prvenstvo WSOP spremljali od doma, lahko prvi potegovali za sploh prve EPT-pakete, ki vodijo v Talin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.