Kako dolgo še pri Udineseju?

Foto: Žurnal24 handanovic_getty
Samir Handanovič, slovenski reprezentančni vratar, sicer pa član Udineseja, se je spet znašel v središču pozornosti. Zanj naj bi se še vedno zanimal veliki Milan.
Oglej si celoten članek
Samir Handanovič je v pogovoru za  zurnal24.si poleti povedal, da si sam želi še leto ali dve ostati v Vidmu. Tak je bil njegov komentar na govorice, da naj bi se zanj zanimal Milan, eden od velikih italijanskih nogometnih klubov. Govorice, ki so takrat potihnile, so znova obujene: italijanski časniki so znova spomnili na domnevne želje Milana, ki naj bi se resno zanimal, da v svoje vrste zvabi slovenskega reprezentanta. Handanovič naj bi bil zamenjava za Christiana Abbiatija, brazilskemu vratarju Didu, ki ga poškodbe odvračajo od prave forme, pa naj bi bili šteti dnevi na San Siru.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.