Kako gole zabijajo "punčke"

Foto: Žurnal24 Mlada Korejka je zabila gol, ki se ga ne bi sramovali niti največji moški mojstr

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na svetovnem prvenstvu v nogometu deklet do 17 let v Trinidadu in Tobagu sta se v finalu pomerili Južna Koreja in Japonska. Korejke so slavile s 5:4 po izvajanju enajstmetrovk.
Oglej si celoten članek

V tekmi azijskih nasprotnic so Japonke vodile s 3:2, ko je v 79. minuti Korejka Li So Dam s 25 metrov streljala proti vratom nasprotnika, žoga pa je pod prečko končala v mreži. O izenačujočem golu se bo še dolgo govorilo.

 

Svetovno prvenstvo je bilo polno privlačnih potez. Tako je v polfinalu 17-letna Japonka Kumi Jokojama z neverjetnim slalomom preigrala celotno nasprotno ekipo, akcijo pa kronala z neverjetnim zadetkom v spodnji desni kot nemočne vratarke Čoe Kjon Im iz Severne Koreje. Zadetek si lahko ogledate tukaj.

 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.