Kako Gorenje proizvaja zmagovalce...

Foto: SZS
Foto: SZS
Po zmagi slovenskih orlov v Zakopanah se je na socialnih omrežjih pojavil promocijski video, ki prikazuje, kako v Gorenju izdelujejo zmagovalne skakalce.
Oglej si celoten članek

Gorenje, generalni sponzor slovenskih nordijskih disciplin, je v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije predstavil videospot Air Force Slovenija II, v katerem razkrivajo, kako izdelujejo zmagovalne skakalce.

Video je namenjen promociji tekem svetovnega pokala v Planici in sovpada z najbolj svežim uspehom slovenskih skakalcev, ki so na tekmi v Zakopanah osvojil še drugo ekipno zmago v letošnji sezoni.

V promocijskem spotu kot vodja proizvodnje nastopa trener Goran Janus, med zmagovalnimi ''proizvodi'' Gorenja pa se pojavijo Robert Kranjec, Peter Prevc, Jurij Tepeš, Jaka Hvala in Eva Logar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:04 19. Januar 2014.

    Vsaj na vas smo lahko Slovenci ponosni!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.