Kako hudo je bilo z Mbappejem pred polfinalom

Foto: Epa Kylian Mbappe
Kylian Mbappe je bil pred polfinalom paraliziran od bolečin.
Oglej si celoten članek

Kylian Mbappe je bil med najboljšimi posamezniki minulega svetovnega prvenstva v Rusiji. Pa ob zaključku sploh ni bil stoodstoten! Pet dni po koncu mundiala, ki ga je njegova Francija sklenila z zlato kolajno, so se francoski mediji dokopali od informacije, da je imel pred polfinalno in finalno tekmo velike težave s hrbtenico.

Pred polfinalom z Belgijo je med tuširanjem naredil nenaden gib. V hrbtenici ga je tako močno uščipnilo, da je v bolečinah paraliziran oobležal v postelji, poroča L'Equipe. Komaj je uspel priklicati zdravnika reprezentance Francka Le Galla. Ta mu je s fizioterapevti vso noč pomagal z masažami, da je naslednji dan vendarle lahko zaigral. 

Mbappe Prepričal ga bo, da pride v Liverpool

Francoska reprezentanca je resnost bolečin skrivala pred novinarji in tekmeci. Takrat so poročali, da ne trenira zgolj zaradi manjših bolečin v hrbtu. Sam se je pred kamerami obnašal povsem običajno, da ja ne bi izdal, kako hudo je.

In uspel je odigrati tako polfinalno tekmo kot finalno s Hrvaško in turnir zapustil z nagrado za najboljšega mladega nogometaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.