Kako iz 51 centov narediti 14.800 evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Potrebujete veliko športnega znanja in ob tem morate imeti precej sreče.
Oglej si celoten članek

V eni od stavnic v Bosni in Hercegovini, točneje v Čitluku blizu slovitega romarskega središča Međugorje, je športni navdušenec vpisal stavni listek s 25-imi tekmami, večinoma nogometnimi, ki so bile na sporedu v ponedeljek. Po izboru stav je za listek vplačal eno konvertibilno marko, kar znese odtenek več kot pol evra (51 centov).

Stavec je v ponedeljek že vedel, da je pravilno napovedal 22 parov, dva sta bila stornirana, preostala tekma med Albanijo in Makedonijo v kvalifikacijah za Euro 2016, na kateri je Hercegovec napovedal zmago domačinov, pa je bila v ponedeljek v 77. minuti prekinjena zaradi premočnega deževja ter posledično preslabe igralne površine.

V torek zgodaj popoldne se je srečanje v Skadarju nadaljevalo, Bekim Balaj pa je v 89. minuti zadel za zmago Albanije in stavcu iz Čitluka tako prinesel 28.932 konvertibilnih mark ali skoraj 14.800 evrov! Če omenjena para ne bi bila stornirana, bi bil dobitek lahko še enkrat višji (ali pa ga sploh ne bi bilo, pač glede na razplet).

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.