Kako izgleda Ronaldova hiša

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je pred kamerami predstavil svoje bivališče.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo pri madridskem Realu na sezono zasluži milijone, svoje pa k Portugalčevemu premoženju dodaju tudi pokrovitelji. Zvezdnik živi temu primerno. Ima kopico luksuznih avtomobilov, prav tako pa se lahko pohvali z izjemnimi stanovanji. V eno izmed svojih prebivališč je tik pred božičem povabil tudi kamere.

V Madridu je sodeloval z arhitektom Joaquinom Torresom, že na vratih pa obiskovalca pozdravita črki CR. V hiši, ki ima sedem spalnic, prevladujeta bela in črna barva, v sobi njegovega sina pa bela in zelena. 

Ronaldo ima ob hiši tudi bazen ter igrišče za nogomet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.