Kako je Berič potopil Kamplov Salzburg?

Slovenski reprezentant Robert Berič je z dvema zadetkoma zagotovil zmago Rapidu na gostovanju pri Salzburgu (1:2).
Oglej si celoten članek

Robert Berič je odločilni zadetek v nedeljskem derbiju 19. kola avstrijske Bundeslige dosegel globoko v sodnikovem podaljšku in domačinom, za katere je Kevin Kampl prispeval podajo pri izenačujočem zadetku, zadal usodno rano. Nogometaš iz Krškega se je s 13 zadetki utrdil na drugem mestu lestvice strelcev, več golov je dosegel le zvezdnik Rdečih bikov Jonatan Soriano, ki je bil uspešen kar 19-krat.

V prvenstvu sicer še naprej zanesljivo vodi Salzburg, ki je doslej zbral 38 točk, z osmimi točkami manj je drugi Wolfsberger AC za katerega je pet zadetkov dosegel tudi Tadej Trdina, prav tako 30 točk pa ima tretji SC Rheindorf Altach. Rapid je s točko manj četrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.