Kako je UFC zvezdnik dobil zajetno brazgotino?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brazilski UFC borec ima na obrazu brazgotinast spominek.
Oglej si celoten članek

Zvezdnika mešanih borilnih veščin Joseja Alda brazgotina na levem licu spremlja že od ranega otroštva.

Nesreča se je zgodila na družinskem pikniku, ko je bil Aldo še dojenček.

Starejša sestra Joseline je med igro pograbila zibelko, v kateri je ležal Aldo, in jo zalučala v njegovo drugo sestro. Malček je z obrazom naprej pristal na razbeljenem žaru, kar mu je pustilo trajne posledice. 

"Igrali sta se in me je vrgla. Bil sem še dojenček. Žar je bil zelo vroč. Vsi smo bili še majhni otroci. Nekoč mi je sestra prizadejala tudi poškodbo glave. Takšnih zgodb imam na pretek," je povedal 34-letnik.

Aldo je nekoč veljal za enega najboljših UFC borcev na svetu, po porazu proti Conorju McGregorju leta 2015 pa je šla njegova kariera navzdol. Od tistega dvoboja z zloglasnim Ircem, ki je trajal zgolj 13 sekund, je na naslednjih osmih obračunih vpisal le tri zmage. Trenutno je pri treh zaporednih porazih, nazadnje pa je bil uspešen pred skoraj dvema letoma.

Foto: Twitter Jose Aldo Petr Yan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 05:28 20. December 2020.

    www︎.︎tweom︆.︆com - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.