Kako primerno proslaviti točko

Foto: Žurnal24 Bo veselje Adama Bobrowa postalo nov trend v namiznem tenisu?
Vajeni smo izbruhov veselja na nogometnih igriščih, košarkarskih parketih, ledenih ploskvah ... Polprofesionalni igralec namiznega tenisa Adam Bobrow pa je presegel prav vse.
Oglej si celoten članek
Namizni tenis ne spada med najbolj čustvene športe, zato so pretirani izbruhi veselja bolj izjeme kot del vsakdanjika. Monotonost pa je razbil Adam Bobrow , polprofesionalni igralec namiznega tenisa, ki je svojo točko proslavil na prav poseben način in tako nikogar v dvorani ni pustil ravnodušnega. Da vas njegovo proslavljanje ne bo preveč presenetilo, naj povemo, da je Adam študiral gledališko igro in pogosto nastopa v tako imenovanih stand up komedijah. Kljub tem dejstvom vam bo naslednji posnetek zagotovo privabil nasmeh na obraz. Bodite pozorni na trenutni izid!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.