Kako se izogniti ''batinam'' ...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prvak peresne kategorije Conor McGregor je razkril štiri nasvete, kako postopati v primeru, da se znajdete sredi pretepa v nočnem lokalu.
Oglej si celoten članek

Irski zvezdnik mešanih borilnih veščin, ki se pripravlja na dvoboj lahke kategorije z Brazilcem Rafaelom Dos Anjosom, je v intervjuju za revijo GQ razkril štiri strategije, s pomočjo katerih se boste izognili udarcem v potencialno nevarnih situacijah.

Čeprav ne spodbujamo nasilja, se bodo nasveti za samoobrambo s strani enega najbolj zastrašujočih borcev na svetu morda izkazali za koristne.

1. Zavedajte se svoje okolice
2. Če se lahko umaknete, to tudi naredite
3. Če ne gre drugače, udarite prvi, udarite močno in varno odidite
4. Bodite vljudni do vseh, a imejte načrt, da pokončate vsakega od njih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.