Kakšen gol! Sprožil z več kot 60 metrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Branilec dosegel enega najlepših zadetkov leta 2022.
Oglej si celoten članek

Ameriški branilec Aaron Herrera je doslej odigral več kot 100 tekem v dresu kluba Real Salt Lake in pri tem v ligi MLS dosegel le en zadetek. Petindvajsetletnik, ki je doslej za reprezentanco ZDA odigral eno tekmo, pa je zdaj zablestel z izjemnim golom na prijateljski tekmi proti mehiškemu klubu Atlas.

Herrera je namreč v 17. minuti dvoboja prišel do žoge na svoji polovici igrišča in pri tem opazil, da tekmečev vratar stoji precej izven svojih vrat. Odločil se je za strel s krepko preko 60 metrov in okroglo usnje poslal v mrežo za vodstvo z 1:0. 

Izjemen zadetek sicer ni zadoščal za zmago nogometašev iz Salt Lake Cityja, saj je Mehičanom kasneje uspel preobrat, predzadnja ekipa mehiškega prvenstva je zmagala z rezultatom 2:1.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.