Kakšen gol za zmago nad Juventusom!

Foto: youtube Harry Kane
Izjemen zaključek dvoboja v Singapurju.
Oglej si celoten članek

Evropski klubski podprvak Tottenham je na prijateljski tekmi v Singapurju s 3:2 premagal Juventus, odločilni zadetek pa je padel v zadnjih sekundah dvoboja. In to kakšen! Prvi zvezdnik Londončanov Harry Kane ga je zabil s sredine igrišča.

Novinec pri Stari dami Adrien Rabiot je izgubil žogo na sredini zelenice, angleški reprezentant pa je opazil, da vratar tekmeca stoji precej iz gola. Takoj se je odločil za strel in zadel za zmago. 

Tottenham je na tekmi sicer povedel v 30. minuti z zadetkom Erika Lamele, v 56. minuti pa je izenačil Gonzalo Higuain. Štiri minute kasneje so belo-črni že vodili, med strelce se je vpisal Cristiano Ronaldo. Navijače Juventusa je razveselil tudi debi Matthijsa de Ligta, ki je v igro vstopil v 64. minuti, le minuto kasneje pa je Nizozemec s soigralci klonil. Za 2:2 je poskrbel Lucas Moura. Ta je življenje de Ligtu zagrenil že v polfinalu lige prvakov, ko je Ajaxu na povratnem srečanju zabil tri zadetke.

Nato je na sceno stopil Kane. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.