Kakšen imitator! Giannis med tekmo zvezd oponašal Dončića in nasmejal svet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Grški zvezdnik je bil zagotovo prvo ime All-Star vikenda.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić ima za sabo še drugo All-Star tekmo v svoji mladi karieri, s čimer je postal šele 6. košarkar v zgodovini, ki je pri 22 letih sodeloval že na vsaj svoji drugi tekmi vseh zvezd.

Twitter nori Dončić neslavno pogorel, soigralec v nejeveri: "Si ti resen?"

A Luka je tokratni All-Star vikend (oziroma v tem primeru dan) v Atlanti vzel zelo sproščeno in brezbrižno. Na preizkušnji sposobnosti je tako popolnoma neogret izpadel že v prvem dvoboju proti Domantasu Sabonisu, v ospredje pa ni rinil niti na tekmi vseh zvezd, kjer ob vseh ostalih najboljših košarkarjih lige tokrat ni preveč izstopal.

Prav nasprotno pa lahko rečemo za izjemnega Grka Giannisa Antetokounmpa, ki je bil zagotovo glavna zvezda nedeljskega dogajanja.

"Grški čudak" je namreč prikazal neverjetno predstavo, saj je bil naravnost nezgrešljiv. Zadel je čisto vseh 16 metov iz igre, tekmo pa zaključil s 35 točkami, 7 skoki in 3 asistencami, kljub temu da ni na igrišču prebil niti polnih 20 minut.

Košarkar, ki ima v svojem priimku skorajda vse črke, ki obstajajo, in se ga je prijel tudi nadimek "Abeceda", je zadel celo vse tri mete za tri točke (resda dva bolj po nesreči, saj ju je zadel od table), kljub temu da je met z razdalje vedno veljal za njegovo šibko točko.

A Grk ni blestel zgolj na igrišču, pač pa tudi ob njem, kjer je poskrbel za pravi šov. Med drugim je srbskega velikana Nikolo Jokića učil svojih break dance korakov, ob katerih se je Srb lahko le prijel za glavo.

Viralno Curry zavpil na Dončića, ta je tako odreagiral

A glavna predstava je sledila, ko se je odločil, da oponaša našega Luko. Najprej je Dončića poklical ter ga opozoril, da je čas, da prikaže nekaj svoje čarovnije, da je počasi že prišel čas, da LukaMagic stopi na sceno, nato pa mu je podrobneje demonstriral, kaj točno si želi, saj je oponašal Lukine najbolj slavne košarkarske poteze.

Luka mu je na vse skupaj med smehom lahko le odgovoril, da bo dal vse od sebe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.