Kakšna Liga prvakov! To je strel z največ pritiska v zgodovini nogometa!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Iz od nogometa obnorele Brazilije je prišel neverjeten posnetek. Kaj takega gotovo še niste videli.
Oglej si celoten članek

V São Paulu vsakodnevno potekajo turnirji v malem nogometu. V Braziliji je na desetine milijonov rekreativnih nogometašev in na lokalnih tekmovanjih pogosto preizkusijo svoje sposobnosti.

Ostre besede Madžari popljuvali hrvaški ponos

Včasih so omenjena tekmovanja odigrana v sila nevarnih soseskah, v katerih domači navijači ne izbirajo sredstev za zastraševanje nasprotnikov.

Eden najbolj očitnih primerov tovrstnega ravnanja se je zgodil nedavno. Ko se je srečanje med domačini in eno od gostujočih ekip prevesilo v odločilno izvajanje kazenskih strelov, so gostitelji dobili priložnost za zmago.

Zadnji izvajalec gostov (v rumenih dresih) je moral zgrešiti, da bi se domačini (v temnih dresih) lahko veselili. Pritisk na izvajalca je bil neverjeten. Začelo se je že z odrivanjem, nato pa je k njemu pristopil eden od navijačev in mu nekaj zašepetal v uho.

Isti človek (na posnetku nosi kapo) je nato, ko se je nogometaš pripravljal na strel, s pištolo meril v njegovo koleno. 

Najbrž ste že uganili, kje je končala žoga. Strel je letel mimo gola in domači so se veselili "zaslužene" zmage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.