Kakšna priložnost! Ali Dragić postaja ključen mož ekipe, ki lovi NBA naslov?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po kalvariji v Torontu se Goranu Dragiću obetajo lepši časi.
Oglej si celoten članek

Potem ko je na zadnji dan prestopnega roka zapustil NBA ekipo Toronto Raptors, je več kot jasno, da legendarni slovenski košarkar Goran Dragić ne bo nikoli oblekel dresa svoje nove ekipe San Antonio Spurs.

Ekipa iz Teksasa je namreč v obdobju obnove ekipe, ko poizkušajo v klub pripeljati mlade igralce ter preko nabora na svojih mladeničih zgraditi novo šampionsko ekipo in v svojih vrstah nimajo prostora za skoraj 36-letnega košarkarja s precej visoko pogodbo (skoraj 20 milijonov dolarjev).

Prestop Saga je končana, Dragić lahko spakira kovčke

So pa zato za slovenskega organizatorja igre zainteresirane ekipe ravno nasprotnega tipa. Vrhunske ekipe, ki so zgrajene za uspeh v tem trenutku in si želijo na sam NBA prestol, obenem pa čutijo, da so ravno izkušnje in znanje našega košarkarja manjkajoči košček v mozaiku.

In ravno v času, ko Slovenec s svojo novo ekipo pregovarja o predčasni prekinitvi pogodbe, se mu ponuja sanjska priložnost.

Sloviti NBA "insider" Adrian Wojnarowski je namreč razkril, da bo moral branilec NBA prvakov iz Milwaukeeja Pat Connaughton v ponedeljek na operacijo zlomljene četrte metakarpalne kosti na desni roki in naj bi se vrnil šele v zaključku rednega dela sezone.

Glede na to, da so ob koncu prestopnega roka že prodali Donteja DiVincenza, imajo Milawukee Bucks tako zelo veliko luknjo na branilskih položajih in naj bi po besedah Wojnarowskega, ki se sklicuje na vire blizu kluba, naredili vse, kar je v njihovi moči, da v prihodnjem tednu podpišejo Gorana Dragića, takoj ko bo ta postal prost igralec.

Obenem je Wojnarowski še poudaril, da bo Dragiću ponujena priložnost, da igra zelo pomembno vlogo pri ekipi, ki si želi ponoviti lanski uspeh in se ponovno dokopati do šampionskega prstana.

Seveda so v igri še mnoge druge ekipe, skorajda vse s šampionskimi ambicijami, a vprašanje, kakšno vlogo bi v teh ekipah resnično dobil naš zvezdnik. Medtem ko situacija v Milwaukeeju za "koseškega zmaja" izgleda zelo obetavna.

Pogajanja V boj za Dragića tudi izjemni Warriors, a Gogija najprej čaka to

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:14 14. Februar 2022.

    Bravi Gogi smmm gassA

  • 12:30 14. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.