Kakšna smola: Ilka Štuhec spet poškodovana!

Foto: Epa
Foto: Epa
Odlična slovenska smučarka se sooča z zdravstvenimi težavami.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec v nedeljo superveleslaloma v St. Moritzu ni izpeljala do konca. Odstop v Švici je bil posledica napake, zaradi katere je Štajerka utrpela tudi nekaj bolečin.

V enem od zavojev je malce zgrešila linijo in s polno hitrostjo zdrvela proti vratcem. Te je skušala "premagati" s stisnjeno pestjo, a ji to ni povsem uspelo.

"Preblisk: kaj počnem tukaj?! Pismo, to ni bilo v načrtu. S pestjo!, Ne, počakaj, au ..." je pripetljaj slikovito opisala Štuhčeva in dodala, da bo v teh dneh najboljši prijatelj njene roke - povoj.

Grozljiv padec Prva informacije o stanju Gut-Behramijeve

Mariborčanka v zgodnji fazi olimpijske sezone še ni našla prave forme. Po prvih desetih tekmah svetovnega pokala ima na računu zgolj 26 točk.

Alpske smučarke se bodo ta teden mudile v francoskem Val d'Iseru, tam sta v soboto oziroma nedeljo predvidena smuk in superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 16:04 15. December 2021.

    Skrajni čas za slovo, lepo prosim.

  • 07:54 15. December 2021.

    Še pomahala ni v slovo, najboljš nardi, da čim prej pomaha!

  • 07:37 15. December 2021.

    Mislim da je čas,da pomaha v slovo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.