Kam vse bi raje pobegnil Alonso ...

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Fernando Alonso v teh dneh namesto z rezultati vzbuja pozornost s svojimi fotografijami. Uporabniki Twitterja so prepričani, da bi bil Španec raje kjerkoli drugje kot na dirkališču formule 1.
Oglej si celoten članek

Fernando Alonso med dirkaškim koncem tedna v Braziliji ni navduševal s svojimi predstavami na stezi, je pa zato poskrbel za dve odmevni fotografiji, ki sta postali pravi hit na družabnih omrežjih.

Prva je nastala po tehničnih težavah njegovega dirkalnika MP4-30 na drugem prostem treningu, druga pa po odstopu na sobotnih kvalifikacijah. Dvakratni svetovni prvak je zaradi okvare motorja parkiral svoj dirkalnik, nato pa si je ob stezi privoščil nekaj sončnih žarkov.

Fotografija je požela ogromno zanimanja med navijači formule 1, ki so na družabnem omrežju Twitter delili svoje predloge, kje vse bi se raje mudil španski dirkač, namesto da zapravlja čas v garaži nekonkurenčne McLaren-Honde. 

S pripisom #krajikjerbiAlonsorajebil so nastale številne šaljive objave, med katerimi se najde marsikatera zelo domiselna, bržkone pa tudi resnična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.